ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Eveniment UNIC în Timișoara. Ce donație au făcut atelierele din orașul Faenza, renumit pentru ceramica sa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un eveniment unic va avea loc în Timișoara, joi, 15 octombrie, de la ora 16.00, atunci când se va inaugura proiectul „Una Casa di Ceramica”, organizat de dl. Vittorio Maggi, cetățean de onoare al Timișoarei și membru în consiliul director al Asociației Casa Faenza. Prin acest proiect, orașul Faenza, capitala și patria istorică și mondială a ceramicii, a vrut să îmbogățească zidurile unei clădiri care nu întâmplător îi poartă numele.

Cinci pereți exteriori ai clădirii Casa Faenza au fost în totalitate acoperiți cu opere artistice din ceramică, donate de numeroase ateliere din oraș și au fost aplicate sculpturi realizate de șase artiști de renume internațional, dintre care trei câștigători ai premiului „Faenza”, cel mai vechi și cunoscut concurs de ceramică din lume.

Evenimentul va avea loc la sediul Asociației Casa Faenza, de pe Aleea Sănătății nr. 15. Clădirea găzduiește copiii cu tulburări de spectru autist, fiind inaugurată în anul 2000 ca încoronare a înfrățirii dintre orașul Faenza, din Italia, și Timișoara, fiind primită ca o donație.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore