politia-drum-inchis-ocolire

Acțiunea rutieră a polițiștilor, desfășurată în perioada 9 – 11 octombrie, pe raza județului Timiș, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, s-a soldat cu aproape 350 de sancțiuni contravenționale asupra șoferilor indisciplinați.

Nu mai puțin de 162 dintre acestea au fost acordate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, dar au mai fost reținute și alte 35 de permise de conducere. Oamenii legii au constatat 9 infracțiuni. Din totalul de 345 de sancțiuni contravenționale, 37 au fost acordate celor care nu au utilizat centura de siguranță. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 35 de permise de conducere, pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor și pietonilor etc. Au mai fost retrase alte 14 certificate de înmatriculare.

Șofer prins beat, conducând pe strada Naturii din Timișoara

La data de 10 octombrie, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 45 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Naturii, din Timișoara, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorului i-a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here