Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimțirea și INDOLENȚA sancționate drastic de ”Rutieră” la Timișoara. Pasajul Jiul și o intersecție au făcut zeci de ”victime” FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 5 februarie 2015, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, sprijiniţi de colegii lor de la ordine publică, au acţionat pe raza municipiului Timişoara şi în mediul rural, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule. Razia nu a durat decât între orele 16:00 și 24.00, însă în cadrul acesteia poliţiştii au verificat aproape 900 de vehicule, constatând 5 infracţiuni la regimul rutier.

Oamenii legii au aplicat 158 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 50.000 de lei, au reţinut în vederea suspendării 9 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. În cele patru ore, polițiștii au mai retras şi 7 certificate de înmatriculare.

[responsive_youtube

Așa cum puteți urmări și în imaginile de mai jos, polițiștii au avut ”de furcă”, în general, cu șoferii care nu respectă indicatoarele rutiere, un punct ”sensibil” din acest punct de vedere fiind zona Pasajului Jiul, dar și intersecția Bulevardului Eroilor de la Tisa cu strada Ștefan cel Mare. Dacă ”povestea” primei locații este deja binecunoscută tuturor, în cazul celei de-a doua este vorba despre șoferii care nu respectă indicatorul ”obligatoriu la dreapta” când pătrund de pe ”Eroilor” pe strada Ștefan cel Mare, aproape jumătate dintre aceștia virând spre stânga chiar dacă le este interzis, pe stâlp fiind montat un indicator rutier în acest sens.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=tMXknGcfl3s&feature=youtu.be]

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XH1BjvQJYSU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

Posibilă tragedie evitată de jandarmi, la Timişoara! Un tânăr a pus în pericol siguranţa mai multor persoane

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în patrulare pe străzile...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o...