ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimțirea și INDOLENȚA sancționate drastic de ”Rutieră” la Timișoara. Pasajul Jiul și o intersecție au făcut zeci de ”victime” FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 5 februarie 2015, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, sprijiniţi de colegii lor de la ordine publică, au acţionat pe raza municipiului Timişoara şi în mediul rural, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule. Razia nu a durat decât între orele 16:00 și 24.00, însă în cadrul acesteia poliţiştii au verificat aproape 900 de vehicule, constatând 5 infracţiuni la regimul rutier.

Oamenii legii au aplicat 158 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 50.000 de lei, au reţinut în vederea suspendării 9 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. În cele patru ore, polițiștii au mai retras şi 7 certificate de înmatriculare.

[responsive_youtube

Așa cum puteți urmări și în imaginile de mai jos, polițiștii au avut ”de furcă”, în general, cu șoferii care nu respectă indicatoarele rutiere, un punct ”sensibil” din acest punct de vedere fiind zona Pasajului Jiul, dar și intersecția Bulevardului Eroilor de la Tisa cu strada Ștefan cel Mare. Dacă ”povestea” primei locații este deja binecunoscută tuturor, în cazul celei de-a doua este vorba despre șoferii care nu respectă indicatorul ”obligatoriu la dreapta” când pătrund de pe ”Eroilor” pe strada Ștefan cel Mare, aproape jumătate dintre aceștia virând spre stânga chiar dacă le este interzis, pe stâlp fiind montat un indicator rutier în acest sens.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=tMXknGcfl3s&feature=youtu.be]

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XH1BjvQJYSU&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore