Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parada militară de Ziua Naţională aduce restricţii de trafic în Timişoara. Vezi unde şi care vor fi acestea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă, având în vedere efectuarea antrenamentului general de sâmbătă, 29 noiembrie a.c., precum şi a paradei militare de duminică, 01 decembrie a.c., se vor impune restricţii de trafic după cum urmează:

Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată astfel:
– 30 noiembrie 2013, între orele 9:30 – 11:30 pe străzile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lânii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu şi bulevardul Revoluţiei (doar sensul dinspre Podul Decebal spre Continental)
– 1 decembrie 2013, între orele 9:00 – 12:00, pe străzile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lânii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu şi bulevardul Revoluţiei (cât şi a tramvaielor).

Totodată, în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, în intervalul orar 6:00 – 13:00 se interzic opririle/staţionările pe bulevardul Tache Ionescu (sectorul de drum de la intersecţia cu strada Filipescu până la intersecţia cu strada Badea Cârţan), bulevardul Revoluţiei (sectorul de drum de la intersecţia cu strada Mocioni până la intersecţia cu strada Hector), Mocioni, Industria Lânii, strada H. Coandă.

„Solicităm conducătorilor auto să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului, să circule cu maximă atenţie, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricţionate pentru circulaţie. De asemenea, solicităm respectarea semnalelor agenţilor de poliţie rutieră aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. Pietonilor le recomandăm să circule cu atenţie şi să traverseze strada numai prin locurile special amenajate” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...