politist

Organele de ordine au întocmit 3 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau care nu posedau permise de conducere.

Aceştia au aplicat nu mai puţin de 919 sancţiuni contravenţionale, dintre care 625 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 92 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 30 de permise de conducere, pentru conducerea autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unor autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză (14). Oamenii legii au mai retras şi 14 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.