ATENȚIE șoferi!!! 400 de polițiști împânzesc șoselele în prima zi de ȘCOALĂ, în TIMIȘ

- Advertisement -

Siguranţa elevilor şi a personalului didactic în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar şi în zona adiacentă acestora constituie una din condiţiile fundamentale pentru organizarea unui proces educaţional de calitate, performant.

Șeful Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an şcolar în siguranţă. În acest sens, luni, 15 septembrie 2014, peste 400 de poliţişti timişeni vor fi alături de elevi, părinţi şi cadre didactice, cu ocazia începerii unui nou an de învăţământ.

Cei 312 de poliţişti de ordine publică, 62 de poliţişti de la rutieră şi 28 de la prevenire şi alte structuri, vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona a 598 de şcoli şi licee din județul Timiș.

Poliţiştii vor acţiona pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. Echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img