Suspecţi de furt, capturaţi pe bandă rulantă de poliţişti, la Timişoara. Unul are 40 de ani, celălalt 65(!)

- Advertisement -

Joi, 14 noiembrie 2013, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului Moraviţa l-au identificat pe C. Nicolae, de 65 de ani, de pe raza aceleiaşi comune, suspectat de comiterea infracţiunii de furt. În perioada 1-9 noiembrie a.c., suspectul ar fi sustras o sobă industrială şi mai multe bunuri metalice de pe un teren proprietate privată, situat la marginea localităţii Moraviţa.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului, în timp ce pe numele bărbatului de 65 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

În cursul aceleiaşi zile, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Rurale Lugoj – Post Poliţie Darova l-au identificat pe N. Iosif, de 40 de ani, din localitatea Oţelu Roşu, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă. În noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2013, suspectul ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o locuinţă situată pe raza localităţii Darova, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, printre care şi o centrală termică.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 3.000 de euro, bărbatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare