Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clubul Rotaract din Timişoara susţine copii orfani din Buziaş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Peste 21 de suflete gingaşe trăiesc în orfelinatul din Buziaş. Pentru aceştia, clubul Rotaract desfăşoară un eveniment caritabil prin intermediul căruia, strângerea de fonduri va ajuta la extinderea casei şi a mansarderi micuţilor, precum şi amenajarea a 5 dormitoare.

Alături de Cramele Recas, Atelier Cafe,Tunel şi Club Senato, proiectul invită toţi timişorenii cu suflet mare să participe pentru o cauză nobilă. Programul se va desfăşura în mansarda Bastionului Theresia din Timişoara, începând cu orele 19:00. În deschidere, copiii de la „Hansel şi Gretel” vor pune în scenă o creaţie proprie. Următorii pe lista vor fi cei din trupa Heavenly Hell ce vor derula o piesă de comedie. Sfârşitul evenimentului va aparinţe trupei Phaser, în vreme ce after-party-ul se va organiza la Tunel(str. Mărăşeşti, nr.12). Seara se va încheia cu un moment animat adus publicului de către AM Bând, cu aromele turtei dulci, dar şi cu muzică şi voie bună.

Preţul de intrare este de 10 lei,iar spectatorii vor putea depune donații și în urnele din sala de spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare