Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Plantare de stejari si nuci, in parcul din Buzias, de Centenar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Comisariatul Județean Timiș al Gărzii Naţionale de Mediu, va desfăşura, mâine, o acțiune de plantare de stejari și nuci în parcul din centrul orașului Buziaș, ocazie cu care se marchează Centenarul Marii Uniri.

Marţi, 13 noiembrie 2018, cu începere de la ora 11.00, Comisariatul Județean Timiș al Gărzii Naţionale de Mediu desfășoară o acțiune de plantare de arbori, în cadrul Proiectului ”100 pentru 100”, lansat la nivel național pentru a marca Centenarul Marii Uniri de la 1918.

Evenimentul va avea loc, în Parcul din Buziaș și vor fi plantați puieți din specia stejar şi nuc, pentru a contribui la refacerea zonei, grav afectată de furtuna din septembrie 2017 (soldată cu doborârea unor arbori şi pierderea a trei vieţi omeneşti).

Acţiunea, organizată în colaborare cu Direcţia Silvică Timiş şi Primăria Oraşului Buziaş, se va desfăşura cu participarea a 45 de elevi din cadrul Liceului Teoretic Buziaş clasele I-VIII şi al Centrului Educativ Buziaş.

”Pe lângă marcarea momentului aniversar, evenimentul constituie un exemplu de responsabilitate față de mediu, care urmărește sensibilizarea publicului larg în ceea ce privește protejarea resurselor naturale. Garda Națională de Mediu încurajează publicul larg să participe la astfel de activități de „înverzire” a României, pentru a dovedi respectul pentru natură și pentru valorile noastre naționale!”, anunță comisarul șef Lavinia Alina Călușeru.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Copaci, gazon si flori, noul ”spatiu verde” pe strazile Cluj, Aries si Calea Martirilor

Administrația publică locală din Timișoara anunță că, după ce a rebilitat străzile Arieș și...

FOTO Stagiu de pregatire cat zece concursuri de judo, la Buzias, in cadrul ”DKMT JUDO CAMP 2018”

Weekendul trecut a avut loc, la Buziaş, cel mai mare stagiu de pregătire de...

Compania Smithfield, amendata de Garda de Mediu pentru deversarea de deseuri in Bega

Garda de Mediu a amendat compania Smithfield cu suma de 10.000 de lei noi....