Prins cu 60.0000 de pachete cu tigari de contrabanda, in Mercedes, langa Timisoara, Vocea Timisului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit şi confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfăşurată în zona de competenţă, 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă, în valoare de aproximativ 600.000 de lei.

Luni, 12 noiembrie 2018, în jurul orei 04:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au desfășurat activități specifice în zona de competenţă, ocazie cu care a fost oprit în trafic, pentru control, în apropierea municipiului Timișoara, un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în judeţul Suceava.

Existând suspiciuni cu privire la operațiunea de transport efectuată, şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi mijlocul de transport au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări. În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here