Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentIndragitul actor George Mihaita vine la Universitatea de Vest Timisoara

Indragitul actor George Mihaita vine la Universitatea de Vest Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Universitatea de Vest din Timișoara reia seria de întâlniri cu personalități din diferite domenii de activitate, oameni cu experiențe demne de împărtășit studenților, cât și întregii comunități timișorene. Astfel, ”Conferințele UVT” continuă cu prelegerea cunoscutului actor de teatru, cinema și televiziune George Mihăiță – ”Reconstituirea unei vieți”. One man show & lansare de carte. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Cu un număr impresionat de roluri pe scenele teatrelor, cât și în zeci de filme, George Mihăiță este unul dintre cei mai mari actori ai României. Începând din anul 2000, acesta este directorul Teatrului de Comedie din București.

”Ion Caramitru, Dan C. Mihăilescu, Mircea Cărtărescu, Irina Margareta Nistor, Ileana Mălăncioiu… sunt doar câteva dintre personalitățile pe care «Conferințele UVT» le-a adus în fața studenților și a timișorenilor. Sunt valori ale României, iar unul dintre rolurile noastre ca Universitate este să promovăm adevăratele exemple ale țării. Reluăm seria cu o nouă conferință de excepție, fiind o onoare să-l avem în mijlocul nostru pe îndrăgitul actor George Mihăiță”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

În cadrul evenimentului, va avea loc și lansarea volumului ”Reconstituirea unei vieţi”, al cărui titlu este o aluzie la filmul în care a debutat George Mihăiţă, ”Reconstituirea”, realizat în 1968 de Lucian Pintilie.

Conferința va avea loc marți, 13 noiembrie 2018, de la ora 18:00, în Aula Magna, Bd. Vasile Pârvan, nr. 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare