ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mâine are loc “Împreună împotriva corupției”, un eveniment organizat de Universitatea de Vest din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prin valoarea sa de simbol, Universitatea de Vest din Timișoara dorește să transmită, la 70 de ani de la înființarea sa, faptul că mediul academic a fost și rămâne un mesager important în promovarea valorilor autentice.

”Mediul academic este dator, conform principiilor democratice asumate, la implicare, prin dezbaterile, evenimentele și acțiunile de conștientizare cu privire la acest fenomen, având legitimitatea pentru promovarea sănătății sociale, universitare și, în ultimă instanță, a educației tinerei generații pentru o viață bazată pe principii și valori autentice. Cu ocazia Zilei internaționale împotriva corupției, împreună cu Serviciul Județean Anticorupție Timiș, dorim să ne alăturăm acestor mesaje și împreună să lucrăm pentru o comunitate sănătoasă”, spune Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea cu privire la evenimentul pe care îl va găzdui instituția pe care o conduce, alături de Serviciul Județean Anticorupție Timiș.

Convenția Organizației Națiunilor Unite împotriva Corupției a stabilit în urmă cu 11 ani data de 9 decembrie ca fiind Ziua Internațională Anticorupție. Semnată de România la data de 9 decembrie 2003, la Merida (Mexic) și ratificată prin Legea nr. 365 din 15 septembrie 2004, Convenția Organizației Națiunilor Unite împotriva Corupției este primul tratat cu vocație universală în domeniul combaterii corupției.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore