AcasăStiriEducatieMai mulți specialiști naționali și internaționali vor fi reuniți mâine în cadrul...

Mai mulți specialiști naționali și internaționali vor fi reuniți mâine în cadrul unui seminar la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara și un program al Institutului Național de Știință și Tehnologie, Research for Industry, organizează în data de 30 octombrie seminarul „Cultura inovării în mediul academic”. Mai mulți specialiști naționali și internaționali vor fi reuniți în cadrul evenimentului care va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 8.30, în Sala A01 a UVT.

„Am mizat mereu pe o legătură solidă cu mediul economic. Activitatea noastră se revarsă din multe puncte de vedere în economie. Prin absolvenții noștri, ca resursă umană, iar prin rezultatele cercetării, ca bază pentru inovare. Această legătură trebuie strânsă. Ea produce valoare adăugată pentru toți cei implicați și ne deschide noi posibilități de dezvoltare”, a spus rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Patru prezentări vor avea loc în cadrul seminarului, care vor oferi perspective diverse asupra problemei construcției acestui capital social, dar și viziunea și sistemul de valori care susțin poveștile de succes din acest domeniu. Dr. Andrei Catană, coordonatorul Biroului de Transfer Tehnologic de la Școala Politehnică Federală Lausanne (EPFL) din Elveția, este invitatul special al seminarului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente