Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziții în Timiș și alte 11 județe din România la persoane bănuite de spălare de bani și evaziune fiscală

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Descindere masivă în această dimineață a polițiștilor aflați sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Inspectoratului General al Poliției Române. Nu mai puțin de 162 de polițiști efectuează percheziții pe raza a 12 județe și a municipiului București, la persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de euro, prin spălare de bani și evaziune fiscală.

Nu mai puțin de 52 de percheziții vor avea loc pe raza județelor Timiș, Gorj, Olt, Sălaj, Hunedoara, Caraș-Severin, Alba, Arad, Ilfov, Dâmbovița și Dolj, la sfârșitul cărora vor fi puse în execute 46 de mandate de aducere. Nu sunt percheziționate doar casele bănuiților, ci și sediile unor societăți comerciale administrate de ei. Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în Instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Cercetările au scos la iveală că, în perioada 2008-2014, 45 de reprezentanți legali ai unor societăți comerciale s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale fie în mod direct, fie prin persoane interpuse. Prejudiciul se ridică la suma de peste 6 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Aleluia! Chestorul de poliție Alin Petecel nu percutează la suspiciunile de spălare a banilor în cazul milionarului Puiu Minda de la Giroc

Așa cum am promis, dăm drumul la dosarele care zac prin sertarele Serviciului de...

Cum a reușit Titu Bojin, președintele CJ Timiș, să suplimenteze o lucrare cu 4 milioane de euro pe motiv de… frigidere şi mașini de...

Înainte de fi președinte al Consiliului Județean Timiș, până în 2012, pesedistul Titu Bojin...

Perchezitii la Timisoara, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul – 6.000.000 de lei

Percheziții, luni dimineață, în patru locații din Timișoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu...