Perchezitii la Timisoara, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul – 6.000.000 de lei

- Advertisement -

Percheziții, luni dimineață, în patru locații din Timișoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 6.000.000 de lei. Vizate sunt două societăți comerciale.

Perchezițiile sunt realizate de polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Aceștia s-au deplasat la punctele de lucru ale celor două societăți comerciale și la domiciliul unui administrator, bănuit de evaziune fiscală.

„În fapt, în perioada 2009 – 2014, bănuitul, în calitate de administrator al unei firme cu obiect de activitate fabricarea materialului rulant, ar fi înregistrat în evidența contabilă și ar fi declarat organului fiscal achiziții fictive de mărfuri (piese vagoane, locomotive), în scopul reducerii impozitului pe profit și TVA-ului. Prin aceste operațiuni există suspiciuni că ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului cu aproape 6.000.000 de lei”, au transmis polițiștii timișeni.

Oamenii legii identifică și ridică documentele contabile, respectiv facturi de achiziție bunuri și servicii, avize de însoțire a mărfii pentru bunurile achiziționate, note de recepție pentru intrările de bunuri, contracte încheiate cu furnizorii, în scopul probării activității infracționale a suspectului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img