Atentie-la-tren-trecele-la-nivel-cu-calea-ferata-fara-bariera
Actiunea ”Atentie la tren!”

Joi, 17 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului Ordine Publică au desfășurat activități în cadrul acțiunii ”Atenție la tren” în zona a șapte stații de cale ferată din întregul județ.

Scopul acțiunii ”Atenție la tren” a fost reducerea victimizării populației prin accidente produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, motiv pentru care polițiștii au acționat ieri, în diferite intervale orare: 06:00 – 10:00 şi 16:00 – 18:00 în P.P.T.F. Jimbolia, P.P.T.F. Timisoara, P.P.T.F Lugoj, P.P.T.F. Sânnicolau Mare, P.P.T.F Ronaţ Triaj, P.P.T.F. Timişoara Est, P.P.T.F. Buziaş pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 35 de sacțiuni contravenționale în valoare de 27.475 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării nouă permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.