ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Autocar de la ”fosta” firma a unui deputat PSD Timis, circula cu ITP expirat VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O acțiune a polițiștilor rutieri din Timișoara a dus la descoperirea unor nereguli serioase la nivelul transportatorilor de marfă și de persoane, la nivelul județului Timiș. Printre sancționați se regăsește și șoferul unui autocar al societății Super Imposer SRL, firmă aflată în trecut sub ”tutela” actualului deputat PSD Matei Suciu.

Polițiștii rutieri din Timișoara au ieșit ”la agățat”, joi, 17 octombrie, punând la cale o acțiune de toată frumusețea. Oamenii legii au primit ca temă de casă să facă ordine și curățenie în materie de transport marfă, dar și în transportul de călători, motiv pentru care au oprit cam tot ce se încadra în cele două categorii.

Printre șoferii descoperiți și sancționați pentru diferite abateri, multe minore, ca nepurtarea centurii de siguranță, un caz ne-a captat atenția. Un bărbat, aflat la volanul unui autocar al companiei de transport persoane Super Imposer SRL, a fost depistat având Inspecția Tehnică Periodică expirată încă din luna septembrie. Bărbatul a fost sancționat cu amendă de polițiștii rutieri, acesta încercând să le explice că autocarul este al societății și nu este treaba lui să-i facă ITP-ul, însă oamenii legii i-au replicat că în aceste cazuri se sancționează persoana depistată la volanul vehiculului.

Compania căreia îi aparține autocarul a fost deținută de actualul deputat PSD Matei Suciu, însă o dată cu alegerea acestuia într-o funcție de demnitate publică, social-democratul a fost obligat să ”renunțe” la societate. cel puțin pe hârtie, deși sediul acesteia figurează tot în localitatea timișeană Liebling, acolo unde, conform declarației de avere, Suciu deține, încă din anul 2006, un teren intravilan de 1.450 de metri pătrați, concesionat.

Conform codului CAEN al societății Super Imposer SRL, aceasta are ca obiect de activitate ”Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=gJgGdFODIwc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore