17-octombrie-2021
AcasăStiriAutocar de la ”fosta” firma a unui deputat PSD Timis, circula cu...

Autocar de la ”fosta” firma a unui deputat PSD Timis, circula cu ITP expirat VIDEO

O acțiune a polițiștilor rutieri din Timișoara a dus la descoperirea unor nereguli serioase la nivelul transportatorilor de marfă și de persoane, la nivelul județului Timiș. Printre sancționați se regăsește și șoferul unui autocar al societății Super Imposer SRL, firmă aflată în trecut sub ”tutela” actualului deputat PSD Matei Suciu.

Polițiștii rutieri din Timișoara au ieșit ”la agățat”, joi, 17 octombrie, punând la cale o acțiune de toată frumusețea. Oamenii legii au primit ca temă de casă să facă ordine și curățenie în materie de transport marfă, dar și în transportul de călători, motiv pentru care au oprit cam tot ce se încadra în cele două categorii.

Printre șoferii descoperiți și sancționați pentru diferite abateri, multe minore, ca nepurtarea centurii de siguranță, un caz ne-a captat atenția. Un bărbat, aflat la volanul unui autocar al companiei de transport persoane Super Imposer SRL, a fost depistat având Inspecția Tehnică Periodică expirată încă din luna septembrie. Bărbatul a fost sancționat cu amendă de polițiștii rutieri, acesta încercând să le explice că autocarul este al societății și nu este treaba lui să-i facă ITP-ul, însă oamenii legii i-au replicat că în aceste cazuri se sancționează persoana depistată la volanul vehiculului.

Compania căreia îi aparține autocarul a fost deținută de actualul deputat PSD Matei Suciu, însă o dată cu alegerea acestuia într-o funcție de demnitate publică, social-democratul a fost obligat să ”renunțe” la societate. cel puțin pe hârtie, deși sediul acesteia figurează tot în localitatea timișeană Liebling, acolo unde, conform declarației de avere, Suciu deține, încă din anul 2006, un teren intravilan de 1.450 de metri pătrați, concesionat.

Conform codului CAEN al societății Super Imposer SRL, aceasta are ca obiect de activitate ”Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente