Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alfred Simonis, reconfirmat lider al deputaților PSD

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, continuă în postura de șef al grupului social-democrat din Camera Deputaților. Parlamentul se pregătește să înceapă o nouă sesiune.

„Le mulțumesc colegilor mei care m-au reconfirmat în poziția de lider al Grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Această realegere este pentru mine o confirmare a muncii depuse. Timișul, pe care am onoarea să îl reprezint în Parlament, poate conta pe această poziție şi în actuala sesiune parlamentară”, a anunțat, luni, Alfred Simonis.

Simonis, care este președintele PSD Timiș, este șef al grupului social-democrat din Camera Deputaților din legislatura trecută. El este la al doilea mandat în parlament și este singurul reprezentant al Timișului în Legislativ care deține o astfel de funcție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare