AcasăStiriPoliticaAlfred Simonis, reconfirmat lider al deputaților PSD

Alfred Simonis, reconfirmat lider al deputaților PSD

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, continuă în postura de șef al grupului social-democrat din Camera Deputaților. Parlamentul se pregătește să înceapă o nouă sesiune.

„Le mulțumesc colegilor mei care m-au reconfirmat în poziția de lider al Grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Această realegere este pentru mine o confirmare a muncii depuse. Timișul, pe care am onoarea să îl reprezint în Parlament, poate conta pe această poziție şi în actuala sesiune parlamentară”, a anunțat, luni, Alfred Simonis.

Simonis, care este președintele PSD Timiș, este șef al grupului social-democrat din Camera Deputaților din legislatura trecută. El este la al doilea mandat în parlament și este singurul reprezentant al Timișului în Legislativ care deține o astfel de funcție.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Avatar of Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente