Deputatul incompatibil, Matei Suciu, de la PSD, cere referendum pentru demiterea primarului Nicolae Robu

- Advertisement -

A fost declarat incompatibil de ANI, iar instanţa a emis o sentinţă definitivă în acest sens, dar nu a demisionat pe motiv că a fost ales de cetăţeni. A fost senator până în 2016 şi a candidat pe locul V pe lista PSD pentru alegerile parlamentare, ajungând în Parlament abia după ce Călin Dobra a renunţat la mandatul de deputat pentru a conduce CJ Timiş, însă consideră că are probitatea morală de a cere un referendum pentru demiterea primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

„Dragi timișoreni, gluma se îngroașă, iar situația devine dramatică. Nu cred că mai e loc de interpretări, nu cred că pot fi acuzat de malițiozitate politică sau de rea-credință. Sunt deputatul vostru, aşa simt, aşa acţionez!
Nicolae Robu nu mai e, demult, primar. E doar exemplul trist și nefericit al unui ego de Cartea Recordurilor, un urmaș modern al lui Narcis, îmbătat de ceea ce, în opinia sa, poartă numele de realizare, în fapt fiind un fiasco de toată jena. După ce-a umplut urbea de semafoare, după ce-a repus în scenă telenovela ieftină a bordurilor…foarte scumpe, după ce ne-a invitat în bărci cu el, mă rog, în vaporașe – fără să-i pese că Bega nu-i a familiei sale, deci nu poate fi “navigată” cum are unul sau altul chef, ci cu reglementări și instituții de profil, după ce i-a înnebunit pe șoferi și pietoni, cu intersecții blocate, artere închise, șantiere imposibile, după anunțuri pompoase și rezultate penibile, Nicolae Robu a intrat într-o altă fază, gravă și periculoasă: a început să pună frână proiectelor de dezvoltare reală a zonei, din simplul motiv că nu-i aparțin. Sala Polivalentă e cel mai clar exemplu de crimă investițională și de impertinență politică, pentru că, în cazul acesta, Nicolae Robu face politică! Astăzi, la o zi după Rusalii, primarul Timişoarei îi face proşti pe cei cărora le-a terminat efectiv nervii, odată cu închiderea ŞI de la Jiul! Timişoara e o insulă de claxoane, maşini împotmolite în intersecţii, şoferi cu lacrimi în ochi de epuizare psihică! Suntem paralizaţi în maşini fixe! Că de mişcat, nu se mai mişcă nimeni! „Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul”…Asta ne şi vă transmite Nicolae Robu, în ziua în care Timişoara a sucombat! Mai mare ruşinea! Ne trezim, noi, ăştia proştii, să-l trimitem acasă pe…deşteptul suprem??? (…) Dumnezeule Mare! Mai aveți nevoie de argumente suplimentare pentru a fi de acord că trebuie să spunem pas acestui om? Cât de repede! Nicolae Robu nu mai poate fi lăsat să conducă Timișoara, suntem în plin ridicol și nu merităm asta! În Constituția României, există noțiunea/obțiunea de referendum. Românii au experimentat-o deja. E timpul ca Timișoara s-o ceară imperativ. Nicolae Robu: OUT! Sunt sigur că ORICE alt timişorean poate fi un primar bun, ORICINE ţine la urbea lui poate s-o şi administreze, nu s-o îngenunchieze, ORICINE din cei peste 300.000 de concetăţeni, ORICINE, DAR NU ROBU! Vreodată! Nicodată!”
, a scris Matei Suciu pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare