Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO! Tupeu fără margini, în Calea Buziaşului. Tineri filmaţi cum furau o bicicletă în plină zi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Tupeu fără margini, la Timişoara. Doi tineri au fost surprinşi în timp ce furau o bicicletă, în plină zi. Scena s-a petrecut în Calea Buziaşului, iar întregul incident a fost filmat de un bărbat, de la balconul locuinţei sale.

Omul a fost uimit de nonşalanţa cu care cei doi tineri s-au oprit lângă rastelul cu biciclete de lângă un rondou. Cei doi tineri, cărora li s-au alăturat alţi doi prieteni au desfăcut lanţul cu care era legată una din biciclete. Omul care a filmat incidentul i-a întrebat ironic dacă nu le merge cheia şi i-a avertizat că poliţia este deja pe drum, însă tinerii nu s-au speriat, luând bicicleta şi plecând, nu înainte de a susţine că este a lor. Întreaga scenă poate fi vizualizată în videoclipul de mai jos.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=sdKiJjpy8B4&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare