ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu către şoferii care se plâng de traficul din oraş: să nu mai circule prin Pasajul Jiul o lună după finalizare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mesaj dur din partea primarului Timişoarei, Nicolae Robu, pentru toţi cei care sunt nemulţumiţi de traficul greoi din capitala Banatului. Practic, deşi traficul prin pasajul Jiul a fost închis din 1 iunie, ambuteiajele au început să apară abia de astăzi după ce oamenii au revenit din vacanţa de Rusalii.

„Se circulă cumplit în oraş astăzi şi nu era o surpriză pentru nimeni şi totul era anticipabil, pentru că a trebuit să închidem şi pasajul Jiul după ce în urmă cu câteva zile am închis pasajul Popa Şapcă. (…)Suntem în grafic cu ceea ce trebuia să se întâmple acolo. Eu v-am spus de săptămâna trecută că se va închide traficul pentru că trebuie să se monteze podurile. Ieri am fost personal pe şantier şi primele două poduri sunt montate, ele sunt instalate în forma definitivă şi mai multe de atât podul al doilea este deja funcţional pentru trenuri. Suntem în grafic 100% cu ceea ce ne-am propus cu pasajul Jiul.(…) Cei care claxonează ar trebui să facă o probă de conştiinţă şi măcar o lună de zile să nu circule prin el dacă ei nu înţeleg că măcar câteva zile trebuie întreruptă circulaţia să se facă nişte lucrări, dar grădina Domnului este mare, iar eu după ce am devenit primar am văzut că este neimaginat de mare. Nu e nicio problemă. Ar putea să facă o treabă bună şi să urmărească conferinţa de presă ca să se informeze. Nu o să se mai poată spune de către cei care vor urma că 50 de ani nu s-a întâmplat nimic semnificativ în oraş, aşa cum pot spune eu că nu mă poate contrazice nimeni că nu are contraargumente. Când o să mi se arate poduri, pasaje subterane sau supraterane atunci discutăm”, a declarat Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore