Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu către şoferii care se plâng de traficul din oraş: să nu...

Robu către şoferii care se plâng de traficul din oraş: să nu mai circule prin Pasajul Jiul o lună după finalizare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mesaj dur din partea primarului Timişoarei, Nicolae Robu, pentru toţi cei care sunt nemulţumiţi de traficul greoi din capitala Banatului. Practic, deşi traficul prin pasajul Jiul a fost închis din 1 iunie, ambuteiajele au început să apară abia de astăzi după ce oamenii au revenit din vacanţa de Rusalii.

„Se circulă cumplit în oraş astăzi şi nu era o surpriză pentru nimeni şi totul era anticipabil, pentru că a trebuit să închidem şi pasajul Jiul după ce în urmă cu câteva zile am închis pasajul Popa Şapcă. (…)Suntem în grafic cu ceea ce trebuia să se întâmple acolo. Eu v-am spus de săptămâna trecută că se va închide traficul pentru că trebuie să se monteze podurile. Ieri am fost personal pe şantier şi primele două poduri sunt montate, ele sunt instalate în forma definitivă şi mai multe de atât podul al doilea este deja funcţional pentru trenuri. Suntem în grafic 100% cu ceea ce ne-am propus cu pasajul Jiul.(…) Cei care claxonează ar trebui să facă o probă de conştiinţă şi măcar o lună de zile să nu circule prin el dacă ei nu înţeleg că măcar câteva zile trebuie întreruptă circulaţia să se facă nişte lucrări, dar grădina Domnului este mare, iar eu după ce am devenit primar am văzut că este neimaginat de mare. Nu e nicio problemă. Ar putea să facă o treabă bună şi să urmărească conferinţa de presă ca să se informeze. Nu o să se mai poată spune de către cei care vor urma că 50 de ani nu s-a întâmplat nimic semnificativ în oraş, aşa cum pot spune eu că nu mă poate contrazice nimeni că nu are contraargumente. Când o să mi se arate poduri, pasaje subterane sau supraterane atunci discutăm”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Soferi, se inchide traficul pe o strada din Timisoara!

Șoferii care tranzitează capitala Banatului sunt avertizați de Serviciul Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului...

Soferi, ATENTIE! Se inchide traficul pe Bd. Gen. Dragalina din Timisoara

Serviciul Transport din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) anunță că în perioada 6 mai...

Atentie soferi: SENS UNIC pe strada Cluj din Timisoara. Vezi cum se va circula!

Primăria Municipiului Timişoara anunţă faptul că, odată cu finalizarea lucrărilor la carosabilul de pe...