ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atentie soferi: SENS UNIC pe strada Cluj din Timisoara. Vezi cum se va circula!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Municipiului Timişoara anunţă faptul că, odată cu finalizarea lucrărilor la carosabilul de pe strada Arieş, începând de mâine dimineață, de la ora 8:00, circulaţia pe străzile Cluj și Arieş va suferi modificări majore, prima dintre cele două devenind exclusiv cu sens unic.

Conform municipalității timișorene, strada Cluj, de la Piața Leonardo da Vinci până la strada Surorile Martir Caceu, devine stradă cu trafic unidirecțional pe toate cele patru benzi existente. Modificarea are loc cu începere de vineri, 26 aprilie 2019, de la ora 8:00. Astfel, strada ”pierde” banda dedicată mijloacelor de transport în comun și taximetrelor, care ”ducea” dinspre Spitalul Clinic Județean de Urgență, înspre Piața Loenardo da Vinci, această bandă devenind și ea direcționată în sens invers. Astfel, pe strada Cluj, în noua direcție de deplasare, prima bandă devine prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Ambulanță, Pompieri, Poliţie, urmând ca benzile doi, trei și patru să fie ”deschise” celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, pe strada Arieş, direcţia de mers dintre strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu (înspre Spitalul Judeţean) se va circula pe trei benzi, iar la intersecţia cu Bd. L. Rebreanu sunt puse la dispoziția șoferilor patru benzi, astfel: prima bandă va fi preselecția spre dreapta, care duce spre Calea Şagului, a doua bandă va fi dedidacă vehiculelor care se deplasează înainte şi la stânga (spre Spitalul Judeţean, respectiv spre AEM), a treia bandă și a patra bandă exclusiv spre stânga (către AEM). De menționat că a patra bandă de pe care se va putea vira spre stânga (către AEM), va intra pe calea de rulare a tramvaiului până după intersecţia cu Aleea Sănătăţii când a treia bandă se va replia cu cele două benzi ale Bulevardului Liviu Rebreanu care duc înspre AEM.

De asemenea, staţia de tramvai de pe Bd. L. Rebreanu, direcţia de mers spre Calea Şagului (vis-a-vis de McDonald’s) a fost relocată după intersecţie, iar trecerea de pietoni care traversează Bd. L. Rebreanu (colţ cu McDonald’s) se va desfiinţa.

Pe celălalt sens, strada Arieş, de la Bd. L. Rebreanu înspre strada Surorile Martir Caceu, se va circula pe două benzi de circulaţie, iar la intersecţia cu Calea Martirilor respectiv cu strada Surorile Martir Caceu se va continua pe strada Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta. Totodată, ieşirea din parcarea din zona stadionului va fi asigurată controlat, prin semafor, odată cu relocarea trecerii de pietoni de pe strada Arieş.

Drept urmare, inclusiv liniile de transport 15 şi 16, E2, E3 ;i S3 îşi vor modifica traseul spre centru astfel: de la intersecţia străzii Arieş cu Calea Martirilor se continuă pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Piața Leonardo da Vinci, având următoarele staţii: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia, respectiv pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci (vezi mai multe AICI). Direcţia Generală drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Timișoara anunță că, pe viitor, se va crea o a patra bandă pe Aleea F.C. Ripensia, bandă prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Ambulanță, Pompieri, Poliţie, etc.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore