creare-statie-transport-in-comun-sala-Olimpia

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), anunță călătorii că are în plan modificarea traseelor a patru linii de transport în comun: troleibuz 15 și 16, autobuz Expres 2 și Expres 3, dar și a liniei de transportul școlar S3.

STPT anunță că din luna mai a acestui an se modifică cinci trasee de troleibuz și autobuz pe care le gestionează. Totul face parte din planul municipalității timișorene de a transforma strada Cluj în drum cu sens unic de la Piața Leonardo da Vinci (Pasajul Michelangelo) și până la intersecția cu străzile Arieș, Surorle Martir Caceu, respectiv Calea Martirilor.

”Odată cu finalizarea lucrărilor de pe strada Arieș și, având în vedere că pe strada Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și strada Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun menționate mai sus, vor circula după cum urmează: de la strada Arieș pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci (chiar în fața sediului BRD din Complexul Studențesc)”, anunță reprezentanții STPT.

Până când rețeaua de contact va fi funcțională pe noul traseu al troleibuzelor, transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze. STPT mai amintește faptul că ”odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 6 mai 2019, minibuzul școlar va opri și în stația Olimpia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here