ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Călătoria cu mijloacele de transport în comun din Timișoara se schimba, de maine

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că, începând de mâine, se schimbă modul de utilizare a biletelor de călătorie în mijloacele de transport în comun pe care le pune la dispoziția călătorilor, acestea urmând a avea valabilitate 60 de minute, și nu doar un ”dus” cu un mijloc de transport în comun.

La Timișoara se modifică modul de a călători cu mijloacele de transport în comun. ”Începând cu data de 03.07.2019, biletul de călătorie valabil pe un singur mijloc de transport în comun va fi înlocuit cu biletul unic, care va avea valabilitatea de 60 de minute, conform HCL 324/14.06.2019. Prețul biletului rămâne neschimbat, călătorii putând să folosească titlul de călătorie pe mai multe linii de transport în comun, în intervalul celor 60 de minute”, anunță reprezentanții STPT.

Așadar, utilizatorii mijloacelor de transport în comun din capitala Banatului nu mai sunt nevoiți să ”composteze” mai multe bilete în diferite mijloace de transport în comun, pentru a ajunge dintr-un loc în altul, în situația în care călătoria nu depășește 60 de minute.

Un exemplu concret ar fi următorul: o persoană pornește din Calea Sever Bocu, la ora 7:00, cu troleibuzul 14, din care coboară la Cimitirul Eroilor la ora 7:10, apoi urcă într-un autobuz care circulă pe linia 40, la ora 7:15 și merge până la Poșta Mare (stația T. Grozăvescu), unde coboară. La ora 7:35 urcă într-un alt troleibuz, care circulă pe linia 15 și merge până în Zona Soarelui, coborând la capătul luniei (stația Prezan), în buclă, la ora 7:58. Astfel, dacă până astăzi călătorul avea nevoie de trei bilete diferite, pe care avea obligația să le ”composteze” în fiecare dintre cele trei mijloace de transport în comun cu care a făcut ipotetica deplasare exemplificată mai sus, începând de mâine, va fi nevoie de un singur bilet. Cu condiția ca drumul să nu dureze mai mult de 60 de minute.

Ideea în sine sună mai mult decât bine, pe hârtie, însă la frecvența redusă de circulație a unor autobuze, troleibuze sau tramvaie, rămâne de văzut câți dintre călători vor avea norocul să ”scape” cu un singur bilet folosit pe un traseu care necesită utilizarea mai multor mijloace de transport în comun.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore