AcasăStiriCriticat de adversarii politici, primarul Robu face sondaj pe Facebook. Ce vrea...

Criticat de adversarii politici, primarul Robu face sondaj pe Facebook. Ce vrea sa stie

A greşit sau a procedat corect atunci când a decis să extindă lista de beneficari de călătorii gratuite cu vehiculele Societăţii de Transport Public Timişoara – este întrebarea la care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, caută răspuns pe Facebook.

Edilul a postat pe reţeaua de socializare cel de-al şaselea sondaj din acest an, având ca temă gratuităţile pe mijloacele de transport în comun, după ce a fost criticat de adversarii politici pe această temă.

Întrebările puse de primar sunt următoarele:

1. Actualmente, pensionarii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
2. Actualmente, preșcolarii și elevii din toate ciclurile de învățământ -primar, gimnazial, liceal, postliceal- beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
3. Actualmente, studenții beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
P.S. Studenții pot avea gratuitate numai în măsura în care universitatea lor semnează un protocol în acest sens cu Primăria

a. DA

b. NU
4. Actualmrnte, revoluționarii din Decembrie 1989 beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
5. Actualmente, deținătorii titlului de cetățean de onoare beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
6. Actualmente, persoanele nevăzătoare, persoanele neauzitoare și cele cu dizabilități locomotorii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
7. Actualmente, persoanele fără venituri, adică: având ca singur venit venitul minim garantat de stat beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
8. Actualmente, persoanele cu atribuții de control în mijloacele de transport în comun beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
9. Actualmente, angajații unor asociații și fundații care se ocupă de copii cu dizabilități și persoane cu diverse probleme beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU
10. Actualmente, angajații unor asociații și fundații din domeniul transporturilor beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

a. DA

b. NU

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente