După ce acum câteva luni acesta s-a evaporat ca printr-o magie după ce era să calce pe trecerea de pietoni un tânăr care se deplasa regulamentar, Lorenzo Cristian “recidivează”.

Fostul dansator, actualmente magician, vrea să devină acum scriitor, chiar dacă rămăşiţele de magician nu vor să dispară prea rapid: acesta a uitat în joben o literă când a scris pe Facebook următoarele rânduri: “Vrei să fi MAGICIAN sau MENTALIST? Mă apuc să scriu o carte despre asta dacă primesc 100 de comment-uri cu DA, SCRIE în 72 de ore”, a postat pe reţeaua de socializare magicianul.

Lasând la o parte micile greşeli de ortografie, total atipice pentru un scriitor, fanii acestuia au fost extrem de prompţi cu răspunsurile pozitive, în nici 48 de ore Lorenzo strângând peste 80 de comentarii.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.