Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMagicianul timişorean Lorenzo Cristian vrea să scrie o carte, deşi nu prea...

Magicianul timişorean Lorenzo Cristian vrea să scrie o carte, deşi nu prea le are cu gramatica

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce acum câteva luni acesta s-a evaporat ca printr-o magie după ce era să calce pe trecerea de pietoni un tânăr care se deplasa regulamentar, Lorenzo Cristian “recidivează”.

Fostul dansator, actualmente magician, vrea să devină acum scriitor, chiar dacă rămăşiţele de magician nu vor să dispară prea rapid: acesta a uitat în joben o literă când a scris pe Facebook următoarele rânduri: “Vrei să fi MAGICIAN sau MENTALIST? Mă apuc să scriu o carte despre asta dacă primesc 100 de comment-uri cu DA, SCRIE în 72 de ore”, a postat pe reţeaua de socializare magicianul.

Lasând la o parte micile greşeli de ortografie, total atipice pentru un scriitor, fanii acestuia au fost extrem de prompţi cu răspunsurile pozitive, în nici 48 de ore Lorenzo strângând peste 80 de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare