Cum va impiedica primarul Robu ridicarea polivalentei de la Giroc cu ajutorul Procuraturii

Date:

Compania Națională de Investiții va alege Girocul pentru construcția unei săli polivalente de 16.000 de locuri – asta anunța președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra în cursul acestei săptămâni. Vestea nu a fost însă pe placul primarului Timișoarei, Nicolae Robu, care a făcut un apel public către Procuratură, cerând să fie verificate motivele pentru care PSD nu vrea ca investiția să se facă la Timișoara.

„N-o să las Timișoara fără, eu nu mă joc cu vorbele. Am avut și anul trecut poziție în buget, vom avea și anul acesta, eu nu admit să fim iraționali. (…) E total irațional, cine va da socoteală pentru toate cheltuielile suplimentare? Pentru rețelele de utilități, pentru căi de acces, cine? Vor face praf orașul, că nu ai decât Calea Martirilor, toate străzile înainte și după evenimente în Timișoara vor fi blocate de miile de mașini care vor duce oamenii la evenimente. Trebuie să avem mintea tulbure, numai așa, din încrâncenare? Le dau terenul primăriei la CJ, să-și facă ei glorie că se construiește prin consiliul județean. Poftim, nicio problemă. Am încredere că pot să conving consilierii locali PNL și UDMR să voteze, cei de la PSD evident că ar vota, să dăm teren la CJ pentru a se construi polivalenta în Timișoara, prin CJ. Dacă e PSD la putere, poftim, s-o facă prin CJ, dar trebuie să fie în Timișoara. E inadmisibil să nu fie în Timișoara, eu lupt pentru Timișoara. Nu mă poate nimeni suspecta de niciun alt interes, decât interesul orașului meu”, a declarat Nicolae Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare