AcasăStiriAdministratiePrimarul Robu si conducerea Colterm, vizita la Ministerul Energiei. Ce promite edilul...

Primarul Robu si conducerea Colterm, vizita la Ministerul Energiei. Ce promite edilul timisorean

34.000.000 de lei – atât speră conducerea Colterm să primească de la guvern. Demersurile se fac încă de anul trecut, când managerul companiei locale de termoficare Emil Şerpe a fost de mai multe ori la Bucureşti pentru a discuta cu ministrul Energiei.

Vineri, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că a fost şi el la Bucureşti alături de doi dintre managerii Colterm pentru a discuta cu unul din secretarii de stat din cadrul ministerului.

„Am fost la București cu domnul Șerpe și cu domnul Faur, la Ministerul Energiei, și am discutat la zi și am avut parte de deschidere din partea domnului secretar de stat Vișan. Ca și anterior, în contactele telefonice pe care le-am avut de fiecare dată a fost un om pozitiv și doresc să îi mulțumesc pentru asta. Am avut întâlniri cu conducerea E-ON Gaz în ultima vreme și cu furnizorii de cărbune și o scoatem la capăt, chiar dacă ne-a fost foarte greu în perioada de până acum. Vom reuși să plătim obligațiile pe care le avem către furnizori astfel încât să ieșim cu bine din iarnă. Au fost sume mari, încă sunt sume mari, dar este o prioritate pentru noi să asigurăm căldura pentru cetățenii Timișoarei și apa caldă”, a explicat primarul Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente