AcasăStiriSocialCe au patit trei soferi care au parcat pe liniile de tramvai...

Ce au patit trei soferi care au parcat pe liniile de tramvai la Timisoara

Ziua și tramvaiul blocat pe șine la Timișoara. Numărul șoferilor care parchează pe liniile de tramvai perturbând astfel circulația vehiculelor societății de transport public crește de la o zi la alta.

Numai astăzi agenții de la Poliția Locală din Timișoara au prins doi conducători auto care, prin nesimțirea lor, au blocat circulația tramvaielor de pe liniile 1 și 2, în zona Spitalului de Boli Infecțioase. Circulația vehiculelor STPT a fost deviată.

„Polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul unuia dintre autoturisme, care a și fost sancționat. Cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi identificat și nici nu s-a prezentat la autovehicul, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul SDM pentru ridicarea acestuia, urmând ca șoferul să fie sancționat cu amendă maximă pe lângă taxa care se achită către SDM pentru depozitare. De asemenea, al treilea conducător auto a fost depistat și sancționat ieri după ce a staționat cu autovehiculul în aceeași zonă, respectiv pe str. Gheorghe Adam, obstrucționând trecerea tramvaiului. Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis”, a anunțat Poliția Locală. Șoferii care parchează neregulamentar pot fi reclamați la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente