sofer

Ziua și tramvaiul blocat pe șine la Timișoara. Numărul șoferilor care parchează pe liniile de tramvai perturbând astfel circulația vehiculelor societății de transport public crește de la o zi la alta. Numai astăzi agenții de la Poliția Locală din Timișoara au prins doi conducători auto care, prin nesimțirea lor, au blocat circulația tramvaielor de pe liniile 1 și 2, în zona Spitalului de Boli Infecțioase. Circulația vehiculelor STPT a fost deviată.

„Polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul unuia dintre autoturisme, care a și fost sancționat. Cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi identificat și nici nu s-a prezentat la autovehicul, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul SDM pentru ridicarea acestuia, urmând ca șoferul să fie sancționat cu amendă maximă pe lângă taxa care se achită către SDM pentru depozitare. De asemenea, al treilea conducător auto a fost depistat și sancționat ieri după ce a staționat cu autovehiculul în aceeași zonă, respectiv pe str. Gheorghe Adam, obstrucționând trecerea tramvaiului. Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis”, a anunțat Poliția Locală. Șoferii care parchează neregulamentar pot fi reclamați la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.