ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vicepresedinte al CJ Timis, obligat de seful de partid sa voteze impotriva bugetului institutiei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Gest fără precedent în plenul Consiliului Județean Timiș. Vicepreședintele instituției, Roxana Iliescu, a anunțat la începutul ședinței de plen că nu a votat bugetul instituției.

„Înainte de a trece la votul pentru fiecare proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi am de făcut un anunț. În calitate de reprezentant al PMP, astăzi, voi vota împotriva tuturor proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi, în speță împotriva proiectului de buget”, a explicat Iliescu. Din primele informații, se pare că Iliescu ar fi fost obligată să procedeze astfel de șeful filialei județene a PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

După ședința de plen, Roxana Iliescu a explicat situația în care a fost pusă de conducerea partidului din care face parte în felil următor:Așa cum am menționat încă de la începutul ședinței de astăzi, a plenului extraordinar, în calitate de reprezentant al PMP Timiș am dus la îndeplinire o decizie politică, solicitarea președintelui PMP Timiș, Cornel Sămărtinean. Eu să vă rog să îl contactați, sunt absolut convinsă că o să vă dea toate motivele și explicațiile necesare. Deocamdată, sunt reprezentant al unui partid politic. În ziua în care pentru funcția de consilier județean sau pentru funcția de vicepreședinte se va susține concurs, atunci voi putea să ignor o decizie politică. Prin urmare, astăzi am dus la îndeplinire o solicitare a președintelui organizației. Vă rog să îl întrebați pe domnul Cornel Sămărtinean, pentru că domnia sa este cel care aplică sancțiunile. Eu nu am declarat faptul că am fost obligată, repet, nu am făcut altceva decât să duc la îndeplinire o decizie a partidului din care fac parte. Sunt perfect de acord cu dumneavoastră, dar vă repet, înainte de toate, am acces la această funcție candidând de pe listele PMP Timiș, prin urmare, mai întâi de toate sunt reprezentant al acestui partid în CJ Timiș și nu am altceva de făcut decât să respect decizia partidului”. Întrebată dacă nu are de gând să demisioneze ca urmare a situației în care a fost pusă, Iliescu a declarat că „vă mulțumesc frumos, vă doresc o zi bună, nu mai am de făcut nicio declarație”.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore