Războiul Dobra – Robu continuă. Şeful CJ Timiş: „Este de-a dreptul îngrijorător modul despotic în care tratează instituțiile și oamenii”

- Advertisement -

Declaraţiile făcute astăzi de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, cu privire la mutarea Penitenciarului Popa Şapcă la Giroc sunt iresponsabile şi inconştiente, crede preşedintele executiv al PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra. Acesta a emis un comunicat de presă prin care îl acuză pe Robu că are comportament de dictator.

„Nicolae Robu trebuie să înțeleagă că nu poate trata pe toată lumea așa cum își tratează colegii de partid, că Timișoara nu este PNL Timiș și că atitudinea de lider providențial nu i se potrivește pentru simplul fapt că nu este. Primarul Timișoarei nu este stăpân pe fondurile guvernamentale și nu poate să dicteze unor instituții asupra cărora nu are nici un fel de autoritate (Guvern, Consiliul Județean, Administrația Națională a Penitenciarelor, Compania Națională de Investiții, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii, etc). Mai mult, este de-a dreptul îngrijorător modul despotic în care tratează instituțiile și oamenii cu care, mai apoi, dorește un dialog. Fondurile care finanțează proiecte majore sunt repartizate în urma unor analize și studii, nu mofturi puerile, cum sunt cele pe care le-a prezentat astăzi. Dacă își dorește neapărat, poate, edilului Timișoarei i se va permite să își pună numele pe sala polivalentă, așa cum a procedat cu fântânile realizate de fostul primar, Gheorghe Ciuhandu. Cum se lasează un proiect major cum vine domnul Robu cu altă idee care o blochează pe prima. Este fără precedent un asemenea comportament care afectează dezvoltarea unei întregi comunități”, acuză Dobra. Acesta a conchis că din cauză că Robu blochează dezvoltarea oraşului, Timişoara nu se va dezvolta la adevăratul ei potential nici peste 20 de ani.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare