Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO INCREDIBIL! Autobuz de pe linia Expres 8, vandalizat de un „puradel”, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Un autobuz de pe linia E8, care se deplasa pe strada Câmpului din Timișoara, a fost vandalizat, astăzi, de un copil din zonă. Minorul a aruncat cu un bolovan în luneta autobuzului, imediat după plecarea vehiculului din stația ”Apateu”, distrugând geamul și, se pare, rănind un călător care stătea pe scaunul din dreptul acestuia.

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) se confruntă cu probleme în anumite zone ale urbei de pe Bega. Dacă în urmă cu trei zile, un șofer STPT care conducea un autobuz pe linia E8 a fost bătut de câțiva țigani, după ce a oprit în stația ”Apateu” de pe strada Câmpului, vineri, 5 aprilie 2019, pe aceeași linie și în zona aceleiași stații, a avut loc un alt incident.

În incidentul petrecut astăzi, în jurul orei 16:15, autobuzul E8 a oprit în stația ”Apateu”, iar după coborârea/urcarea pasagerilor, a pornit mai departe. ”După circa 100 de metri de la pornirea din stație, a dat cu piatra (n.r. – un copil de etnie romă), a spart luneta spate și ar fi lovit un călător, acesta coborând și plecând imediat”, ne-a declarat șoferul autobuzului atacat cu piatra. În luneta autobuzului s-a creat o gaură cu un diametru de circa 10 cm, însă, datorită vibrațiilor și calității carosabilului, până la sosirea în garajul STPT, geamul s-a ”descompus” într-o proporție mult mai mare, așa cum se poate vedea și în înregistrarea video.

După ce a fost solicitat sprijinul poliției, reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că nu se deplasează până la locul faptei, dar vor trimite un echipaj până la garajul STPT pentru a ”ancheta” situația. Șoferul a dat o declarație polițiștilor sosiți la garaj, aceștia specificând că e nevoie ca un alt echipaj al IPJ să vină să facă cercetarea la fața locului.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=zJeoOAgTCpY]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare