Un bărbat a fost surprins în cursul zilei de ieri, de polițiștii locali din Timișoara, după ce a sustras din Parcul Justiției nu mai puțin de 555 de fire de narcise cu scopul de a le comercializa.

Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de joi, au descoperit în zona centrală a orașului, un bărbat care se deplasa dinspre Parcul Justiției spre Piața Victoriei transportând două bagaje mari și având un comportament suspect, fiind foarte grăbit. Imediat au trecut la urmărirea acestuia, oprindu-l și identificându-l în persoana lui G.E., în vârstă de 28 de ani, din Bocșa, Caraș-Severin.

La verificarea bagajelor, s-a stabilit că acesta ducea cu el nu mai puțin de 555 de fire de narcise, pe care a declarat, lucru constatat și la fața locului la verificarea ulterioară, că le-a sustras din Parcul Justiției, de unde le-a smuls cu tot cu rădăcină, cu scopul de a le comercializa.

Polițiștii locali l-au predat pe cel în cauză polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.