Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialA venit din Bocsa sa vanda flori FURATE din parcurile Timisoarei! Peste...

A venit din Bocsa sa vanda flori FURATE din parcurile Timisoarei! Peste 500 de narcise

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bărbat a fost surprins în cursul zilei de ieri, de polițiștii locali din Timișoara, după ce a sustras din Parcul Justiției nu mai puțin de 555 de fire de narcise cu scopul de a le comercializa.

Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de joi, au descoperit în zona centrală a orașului, un bărbat care se deplasa dinspre Parcul Justiției spre Piața Victoriei transportând două bagaje mari și având un comportament suspect, fiind foarte grăbit. Imediat au trecut la urmărirea acestuia, oprindu-l și identificându-l în persoana lui G.E., în vârstă de 28 de ani, din Bocșa, Caraș-Severin.

La verificarea bagajelor, s-a stabilit că acesta ducea cu el nu mai puțin de 555 de fire de narcise, pe care a declarat, lucru constatat și la fața locului la verificarea ulterioară, că le-a sustras din Parcul Justiției, de unde le-a smuls cu tot cu rădăcină, cu scopul de a le comercializa.

Polițiștii locali l-au predat pe cel în cauză polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare