ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RECORD de calatori cu vaporasele care circula pe Bega, in weekend

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a făcut ”bilanțul” călătoriilor cu vaporașele pe care le administrează. Concluzia, călătoriile de agrement atrag mai mulți călători decât cele care ”punctează” la capitolul transport public.

Subsistemul de trnsport public naval din Timișoara nu o duce foarte bine, dar nu o duce nici rău. Conform ”numărătorii”, STPT a anunțat că datorită vremii excelente din weekend, ambarcațiunile au plimbat pe Bega aproape 4.500 de persoane.

”Plimbările de agrement pe canalul Bega cu vaporaşele Societăţii de Transport Public Timişoara sunt printre preferatele timişorenilor. Acompaniaţi de o vreme excelentă, weekend-ul trecut, aproape 4.500 de timişoreni şi de turişti au ales să se plimbe cu ambarcaţiunile noastre pe canalul Bega, vârful fiind atins dunimică, zi în care am avut 2.700 de călători, în timp ce sâmbătă am avut 1.700 de călători. Anul acesta, transportul de agrement pe Bega a fost reluat în 9 martie, 10.903 călători urcând la bordul vaporaşelor, pentru a admira Timişoara de pe Bega”, anunță reprezentanții STPT.

De altefel, oferind și transport public organizat pe Bega, STPT anunță că acesta nu se bucură de la fel de mulți călători, însă numărul pasagerilor nu este considerat a fi de neglijat. ”Transportul public pe Bega a fost reluat în 11 martie, un număr total de 6.589 de pasageri alegând această modalitate de transport”, arată Societatea.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore