Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doua circuri poposite la Timisoara, AMENDATE drastic pentru afisaj neatorizat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Circul Las Vegas și Circul Bellucci au fost sancționate cu 16.000 lei de polițiștii locali pentru afișe amplasate în locuri neautorizate, la Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au identificat organizatorii de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

În cursul zilei de astăzi s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a două circuri, SC SaltVargas SRL din Târgu Mureș – Circul Las Vegas și Cab Show&Events din București – Circul Bellucci, deoarece au lipit postere și afișe publicitare în locuri din oraș în care acest lucru este interzis. Ambele societăți s-au ales cu câte opt procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de câte 8.000 lei, în total 16.000 lei.

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore