Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDoua circuri poposite la Timisoara, AMENDATE drastic pentru afisaj neatorizat

Doua circuri poposite la Timisoara, AMENDATE drastic pentru afisaj neatorizat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circul Las Vegas și Circul Bellucci au fost sancționate cu 16.000 lei de polițiștii locali pentru afișe amplasate în locuri neautorizate, la Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au identificat organizatorii de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

În cursul zilei de astăzi s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a două circuri, SC SaltVargas SRL din Târgu Mureș – Circul Las Vegas și Cab Show&Events din București – Circul Bellucci, deoarece au lipit postere și afișe publicitare în locuri din oraș în care acest lucru este interzis. Ambele societăți s-au ales cu câte opt procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de câte 8.000 lei, în total 16.000 lei.

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare