Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zeci de oameni ai strazii, coborati din mijloacele de transport in comun, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Oamenii legii din cadrul Biroului Transport Urban al Direcției Poliția Locală Timișoara se ”laudă” cu peste 600 de sancțiuni aplicate celor care încalcă legislația la nivelul mijloacelor de transport în comun, de la începutul anului. Zeci de oameni ai străzii sut depistați frecvent circulând ilegal cu vehiculele Societății de Transport Public Timișoara (STPT).

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban acționează, în această săptămână, împreună cu efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș în baza colaborării dintre cele două instituții, cu scopul principal de a preveni furturile din buzunare și poșete, dar și pentru luarea măsurilor în cazul altor fapte de natură contravențională. De asemenea, în baza colaborării cu STPT, se acționează și în comun cu angajații societății de transport pentru a se lua măsuri în cazul contravențiilor întâlnite frecvent pe mijloacele de transport în comun din Legea 61/1991 și HCL 371/2007, cum ar fi apelarea la mila publică, refuzul de legitimare, proferarea de injurii, degradarea mijloacelor de transport, antrenarea în discuții cu conducătorii acestora, coborârea, urcarea în timpul mersului și transportul anumitor bagaje în mijloacele de transport.

Zeci de persoane fără adăpost au fost depistate de polițiștii locali în mijloacele de transport, fiind coborâte și preluate pentru a fi aduse la sediul Poliției Locale pentru introducerea în baza de date și predarea către serviciile sociale. ”De la începutul acestui an, polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au aplicat un număr de 672 sancțiuni contravenționale în cazul persoanelor care au consumat alcool în mijloacele de transport în comun sau în stații, au fumat în acestea, au provocat scandaluri, au refuzat să se legitimeze, au făcut mizerie în tramvaie, troleibuze sau autobuze etc. Polițiștii locali continuă acțiunile, atât pe cont propriu, cât și în comun cu reprezentanții STPT și ai IJJ Timiș, cu scopul de a asigura un climat de liniște și siguranță pe mijloacele de transport din Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare