ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

1.500 de elevi la cea de-a VI-a ediție a ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cea de-a VI-a ediție a evenimentului ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” vine cu o serie de noutăți. Circa 1.500 de elevi din toată țara și din Republica Moldova (un record de participare) vin la Universitatea Politehnica Timișoara unde vor avea ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean, oferta de studii a Politehnicii, vor putea să-și verifice cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de facultăți, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor cunoaşte îndeaproape orașul Timișoara.

Acțiunea, care este una de tradiţie, aflată deja la cea de-a VI-a ediţie, se adresează elevilor de liceu și vizează informarea și familiarizarea lor cu mediul universitar, în scopul asigurării unei mai bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes.

Elevii, din clasele IX – XII, din județele Alba, Argeș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vâlcea și din Republica Moldova, vin să participe la cele 8 concursuri naționale organizate de facultățile din cadrul UPT.

În premieră, în acest an, competițiile vor fi organizate în două weekend-uri consecutive. Astfel, în zilele de 5 – 7 aprilie 2019, se vor desfășura următoarele concursuri:
• Concursul de Arhitectură „Hans Fackelmann” – Facultatea de Arhitectură și Urbanism
• Concursul național de idei „Environmental Protection-Smart and Sustainable Generation” – Facultatea de Chimie și Ingineria Mediului
• ”Conctrucțiile: tradiție și viitor” – Facultatea de Construcții
• Concursul profesional de idei „Intelligent Electricity Generation” – Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică
• ”Managementul și marketingul piramidei” – Facultatea de Management în Producție și Transporturi
• Concursul de aptitudini în domeniul mecanic și mecatronic – Facultatea de Mecanică.

Deschiderea festivă va avea loc vineri, 5 aprilie, ora 15:00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT, după care concursurile se vor desfășura sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 9:00.

După o săptămână, în 13 aprilie, începând cu ora 9:00, se vor desfășura celelalte două concursuri:
• Concursul de matematică „Valeriu Alaci” – Facultatea de Automatică și Calculatoare și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale
• Olimpiadele Comunicării – Facultatea de Științe ale Comunicării.

Ocupanții locurilor I, II și III de la fiecare dintre cele 8 concursuri se pot înscrie la Universitatea Politehnica Timișoara fără a mai susține concurs de admitere. Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori sunt suportate de către Universitatea Politehnica.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore