Miercuri, 10 aprilie 2019, cu începere de la ora 21:00, pe scena clubului Manufactura urcă, pentru prima dată, trupa de thrash metal Bloodlost din Elveția.

Bloodlost a apărut în anul 2005 ca trupa de garaj, formată dintr-o mână de prieteni pasionați de stilul clasic de thrash metal. Trei ani mai târziu, în 2008, apare și primul lor album ”Hellcome”, urmat de un prim turneu european în 2009. În 2011 trupa lansează al doilea album Trashell urmat de Evil Origins în 2015, după care formatia pornește în al doilea turneu european. În 2017 se lucrează intens la al patrulea album (care se lansează în 2018) ”Diary of death” și Bloodlost pornesc în al treilea turneu alături de trupa BEASTÖ BLANCÖ (USA).

Fiind în continua creștere și perfecționare muzicală, formația se inspiră constant din old school thrash metal-ul celor de la Slayer, Kreator sau Destruction.

Pe scena din Manufactura vor urca: Francisco Martins (chitara & voce), Nico Fontannaz (tobe) și Lionel Fontannaz (Bas & voce).

Prețul unui tichet de acces la acest concert este de numai 15 lei.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.