Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

50 de lei pentru Timișoara. Concert caritabil duminică, cu Phoenix, Cargo, Pro Musica și mulți alții

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

S-au pus la punct ultimele detalii pentru concertul caritabil de duminică, din capitala Banatului. Trupe legendare pe scena rock vor concerta pro bono, în Piața Libertății, de la ora 15. Banii adunați vor fi donați pentru reparațiile necesare la Spitalul de Boli Infecțioase și Clinica de Cardiologie, unitățile spitalicești fiind avariate în urma furtunii de duminică, 17 septembrie. Prețul unui bilet de intrare va fi de 50 de lei. Pe scena din Piața Libertății vor concerta trupele Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Survolaj, Implant pentru Refuz, Jazzybit, Melting Dice, Rock Abil, Within the Nova, Sonatic, Trupa Vest, All Friends Band, Skywalkers. Ultimele informații legate de pregătiri au fost prezentate în cadrul unei conferințe la Primăria Timișoara.

Adrian Bărar de la Cargo, a comentat că „mă bucur să pot să particip alături de colegii mei mai tineri și mai bătrâni care au fost niște deschizători de drumuri în special Nicu Covaci, care a deschis calea. Reprezentăm cu mândrie acest oraș de la înființare și până acum. (…) Eu sper că duminică o să ne vedem cu toții, timișoreni sau netimișoreni să susținem orașul pe care îl iubim, orașul în care ne-am născut, iar cei care nu s-au născut aici să încerce să facă parte din această cultură a orașului, să se adapteze la această cultură a orașului, să nu o strice”.

Nicu Covaci, solistul trupei Phoenix, a declarat că „Din această unitate între artiști vreau să înțeleagă lumea că suntem încă împreună. Disensiunile nu au rost, trebuie să ținem unul la altul, trebuie să rămânem împreună”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare