Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRCS-RDS, Orange și UPC, amenzi de mii de lei de la Poliția...

RCS-RDS, Orange și UPC, amenzi de mii de lei de la Poliția Locală Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Operatorii de telefonie mobilă sau cablu care operează pe raza municipiului Timișoara au fost verificați de agenții de la Poliția Locală Timișoara. Oamenii legii au efectuat controale pentru a vedea cum se respectă legislația cu privire la abandonarea pe domeniul public a diverselor resturi, materiale etc rezultate ca urmare a lucrărilor efectuate în carosabil, la stâlpi sau ca urmare a furtunii care a avut loc la mijlocul lunii septembrie.

„Astfel, s-a constatat că mai mulți operatori de servicii telefonice, internet și televiziune au abandonat bucăți de cablu pe domeniul public, acestea fiind un pericol pentru participanții la trafic, inclusiv pietoni, în unele cazuri fiind lăsate pe trotuare, dar conferă și un aspect inestetic orașului. În cursul zilei de ieri au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale de 1000 lei fiecare în cazul unor operatori (RCS&RDS, UPC) care au abandonat cabluri pe Calea Șagului, Pestalozzi, Martir Ioan Mariuțac, iar în săptămâna trecută au fost aplicate alte trei sancțiuni operatorilor RCS&RDS, UPC și Orange, care și-au abandonat cablurile pe Bdul Regele Ferdinand I, în zona Catedralei Mitropolitane. Pe lângă cele 6 sancțiuni aplicate au mai fost constatate, fiind în lucru, alte 40 de astfel de situații pe raza municipiului Timișoara, observate în teren de polițiștii locali sau sesizate de cetățeni. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că abandonarea unor astfel de resturi, materiale pe domeniul public se sancționează conform HCL 371/2007 modificată și face apel la operatorii de cablu să respecte legislația din domeniu”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare