ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stefan Hrusca aduce ”Un copac cu flori” la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel mai renumit cântăreț de folk revine în România cu un turneu al primăverii și nostalgiilor, cu genericul ”Un copac cu flori”. Luni, 15 aprilie 2019, de la ora 20:00, el va concerta pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Șlagărele ”Fostele iubiri” , ”Un copac cu flori” și ”Rugă pentru părinţi” vor răsuna din nou pe scena Opereni Naționale Române din Timișoara, acestea făcând parte dintr-un spectacol ”al refrenelor nemuritoare”, conform promisiunilor lui Ștefan Hrușcă.

Născut pe data de 8 decembrie 1957, la Ieud, în inima Maramureşului, Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk. A debutat în 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut cca o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, însă de atunci a revenit în fiecare an cu turnee în țară. Printre albumele sale de referinţă se numără Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

”Mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu”, a declarat Ștefan Hrușcă despre revederea cu publicul din Timișoara. Artistul va fi acompaniat de formația Mario Band, compusă din: Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție.

Biletele pentru concertul de la Timișoara (80 sau 100 de lei, în funcție de loc) se găsesc la Agenția Operei sau online pe ticketstore.ro.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore