Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialZeci de rampe clandestine de gunoi, în cartierele Mehala si Ronat din...

Zeci de rampe clandestine de gunoi, în cartierele Mehala si Ronat din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali au desfășurat mai multe acțiuni în cartierele Mehala și Ronaț, unde au stat de vorbă cu cetățenii, aceștia reclamând, printre altele, existența numeroaselor locuri în care se depozitează deșeuri pe domeniul public: 57 de rampe clandestine de gunoi au găsit oamenii legii.

Efective mărite de polițiști locali au acționat, în cursul zilei de ieri, în cartierele timișorene Mehala și Ronaț, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Direcția Poliția Locală Timișoara în cartierele orașului de pe Bega, acțiuni care au scopul declarat de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

În cursul acțiunii de ieri oamenii legii au stat de vorbă cu 149 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care mașini parcate pe spațiul verde pe strada Taborului, prezența persoanelor care caută prin tomberoane și fac mizerie pe strada Bârzava, cetățeni care aruncă deșeuri din mașini pe strada Amzei, blocarea căilor de acces în curtea imobilelor pe străzile Banu Mărăcine, Țebea, Ghioceilor și Aprodul Movilă, deținători de animale de companie care nu strâng dejecțiile acestora în Parcul Bucovina, sau prezența oamenilor străzii în același parc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 28 de locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 57 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

”Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului”, anunță reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...