ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de rampe clandestine de gunoi, în cartierele Mehala si Ronat din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au desfășurat mai multe acțiuni în cartierele Mehala și Ronaț, unde au stat de vorbă cu cetățenii, aceștia reclamând, printre altele, existența numeroaselor locuri în care se depozitează deșeuri pe domeniul public: 57 de rampe clandestine de gunoi au găsit oamenii legii.

Efective mărite de polițiști locali au acționat, în cursul zilei de ieri, în cartierele timișorene Mehala și Ronaț, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Direcția Poliția Locală Timișoara în cartierele orașului de pe Bega, acțiuni care au scopul declarat de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

În cursul acțiunii de ieri oamenii legii au stat de vorbă cu 149 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care mașini parcate pe spațiul verde pe strada Taborului, prezența persoanelor care caută prin tomberoane și fac mizerie pe strada Bârzava, cetățeni care aruncă deșeuri din mașini pe strada Amzei, blocarea căilor de acces în curtea imobilelor pe străzile Banu Mărăcine, Țebea, Ghioceilor și Aprodul Movilă, deținători de animale de companie care nu strâng dejecțiile acestora în Parcul Bucovina, sau prezența oamenilor străzii în același parc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 28 de locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 57 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

”Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului”, anunță reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore