Drifturile și figurile de piloți de curse costă. Poliția Locală ”turează” amenzile timișorenilor care fac zgomot turând motoarele

- Advertisement -

După ce în cursul nopții de miercuri spre joi a fost depistat și sancționat un tânăr care, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, efectua derapaje în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au continuat și azi-noapte patrulările pentru a verifica în ce măsură sunt respectate prevederile HCL 371/2007 modificată, referitoare la turarea motoarelor, efectuarea de manevre, derapaje, întoarceri bruște în scop de divertisment, dar care prin zgomotul produs creează disconfort cetățenilor.

În cadrul acțiunii alte trei persoane au fost depistate încălcând prevederile legale în acest mod. Este vorba despre un tânăr de 34 de ani, din Timișoara, care a turat motorul autoturismului marca Subaru, producând zgomote la intensitate mare, un altul de 19 ani, cu domiciliul în Giroc, care a efectuat derapaje cu autoturismul BMW și un tânăr de 21 de ani, tot din Timișoara, depistat în aceeași postură și care se afla la volanul unui autoturism Honda, primul dintre ei pe strada Aurelianus din Complexul Studențesc, iar ceilalți doi la Stadionul Dan Păltinișanu – un loc în care se întâmplă aproape zilnic acest gen de încălcare a legii.

Cei în cauză au fost sancționați de polițiștii locali, care reamintim ”curioșilor” faptul că în aceste situații sancțiunile sunt cuprinse între 800 și 2.500 lei. Acțiunile pe această linie vor continua.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img