Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu îi răspunde lui Grindeanu prin alt subiect ”FIERBINTE”. Nici acum nu au venit banii pentru Spitalul de Copii!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Așa cum am anticipat, puțin mai devreme, un nou scandal între deputatul Sorin Grindeanu și primarul Timișoarei, Nicolae Robu stă să izbucnească. Dacă cel dintâi l-a acuzat pe Robu de lipsă de moralitate, pentru faptul că a primit o serie de politicieni locali în partidul pe care îl conduce, deși anunțase inițial că porțile PNL stau închise în ”perioada de transferuri” devenită legală prin adoptarea ”Ordonanței Dragnea”, Robu nu se lasă și contraatacă cu un alt subiect ”tare”.

Chiar dacă se lăuda încă din luna august că vin banii pentru demararea cosntrucției noului corp de clădire a Spitalului de Copii Louis Țurcanu, finanțarea nu a venit încă decât pe hârtie, iar Guvernul pare că refuză să dea drumul banilor deși aceștia erau ”promiși” de la București.

”TOTALUL SUMELOR VIRATE ÎN CONTURILE PRIMĂRIEI TIMIȘOARA PENTRU NOUA CLĂDIRE A SPITALULUI DE COPII CONTINUĂ SĂ FIE ZERO LEI!

Acesta este tristul adevăr! Doar oficiosul timișorean al PSD numit „pressalert” pretinde că banii ar fi venit, ba mai mult: că eu aș fi afirmat că au venit. Eu îi rog pe toți cei care trâmbițează venirea banilor să prezinte ordinul de plată prin care s-a făcut virarea și-atunci nu va mai rămâne loc de contraziceri pe această temă. Menționez că mă mulțumesc și cu ordinul de plată către Direcția de Sănătate Publică, de unde n-am temeri că nu ne-ar fi virați” a anunat edilul-șef al Timișoarei, prin intermediul unei postări pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare