Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taximetriștii cu TUPEU, din nou în vizorul polițiștilor locali din Timișoara. Vezi unde îi ”pândesc” oamenii legii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au continuat în aceste zile acțiunile pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale referitoare la practicarea activității de transport persoane în regim de taxi.

Printre locațiile verificate, în special ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor, se află curba de la Catedrală, Spitalul Județean, stația de lângă supermarket-ul Profi din Calea Șagului, zone în care oprirea taximetrelor pentru așteptarea clienților este interzisă deoarece încurcă vizibilitatea și sunt puși în pericol ceilalți participanți la trafic.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, atât pentru oprirea în locurile interzise menționate, conform OUG 195/2002, cât și pentru lipsa contractului de dispecerizare, a ecusonului de identificare, precum și a altor documente necesare desfășurării unor astfel de activități și prevăzute în Legea 38/2003 a taximetriei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, ”amenință” reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare