12.9 C
Timișoara
sâmbătă,17,aprilie,2021
AcasăStiriSocialAmenzi pe banda rulanta pentru NESIMTITII care arunca gunoiul pe strazi, la...

Amenzi pe banda rulanta pentru NESIMTITII care arunca gunoiul pe strazi, la Timisoara

Polițiștii locali din Timișoara acționează zilnic pentru depistarea celor care abandonează deșeuri pe domeniul public. 155 de sancțiuni au fost aplicate numai de la începutul lunii februarie.

Agenții din cadrul Serviciului Protecția Mediului al Direcției Poliția Locală Timișoara acționează pentru depistarea celor care aruncă deșeuri pe domeniul public, a celor care depozitează diverse resturi la colț de stradă formând rampe clandestine de gunoi. Pe această linie, doar în ultimele zile au fost aplicate 12 sancțiuni unor persoane fizice care au abandonat deșeuri pe domeniul, unii dintre aceștia depozitând saci cu gunoi lângă pubele, neutilizând astfel recipienții standardizați puși la dispoziție de operatorul de salubritate.

În cursul lunii februarie au fost înmânate nu mai puțin de 173 de notificări cu privire la păstrarea curățeniei, în zonele străzilor: Lunei, A. Șaguna, Surorile Martir Caceu, Cerna, Bucegi. I. Klein, Martir Maria Andrei, acestea fiind doar câteva dintre zonele în care s-a constatat că se abandonează frecvent resturi pe domeniul public.

De la începutul lunii februarie au fost aplicate un număr de 155 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat prevederile privind depozitarea deșeurilor, aruncând gunoiul la colț de stradă sau punând sacii cu resturi lângă pubele. ”Poliția Locală reamintește din nou că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2500 lei pentru persoanele juridice. Un sprijin real este primit și din partea cetățenilor responsabili care au sesizat frecvent astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro”, transmit reprezentanții instituției sunordonate Primăriei Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,883FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,500AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente