Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu se lauda, din nou, cu noul corp al Spitalului de Copii. Vezi cum arata!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Primarul Timișoarei se laudă, din nou, pe Facebook, de data aceasta cu fațada viitorului corp de clădire al Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”. Edilul liberal susține că administrația liberală pe care o cunduce ”construiește de toate”.

La noul corp de clădire care se construiește în curtea Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” se lucrează de zor și asta o vede oricine trece prin zonă. Că se poate mai bine de atât, ori chiar mai rău, e clar, însă, la exterior, lucrările evoluează. În ultima perioadă constructorii de pe șantier s-au axat mult pe partea de ”copertă” a spitalului, fațadele apropiidu-se tot mai mult de stadiul ”la cheie”.

Cu această ocazie, primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, nu a scăpat ocazia de ase lăuda, din nou, pe Facebook, acolo unde a postat imaginile de mai jos și a precizat că ”unii cu criticatul, alții cu făcutul!”.

”Vă place, dragi prieteni, cum se conturează a arăta noua clădire a Spitalului de Copii? De jumătate de secol, în Timișoara nu s-a mai construit nicio clădire spitalicească! La fel cum nu s-a construit niciun pasaj, niciun pod, niciun…, niciun…, niciun…! Sau, după caz, nicio…!”, scrie edilul de pe Bega, care ține să precizeze că face ceea ce promite. ”Ei bine, iată că administrația liberală a Timișoarei, pe care dv. m-ați mandatat să o conduc, construiește! Construiește de toate, schimbând radical orașul nostru în bine, așa cum am promis!”, a postat primarul Timișoarei, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, după care a mai recurs la o aroganță, luând în derârere părerile timișorenilor care îi scriu, în repetate rânduri la postările sale, că sunt multe probleme în oraș, cum sunt gunoaiele și mizeria, transportul în comun, lipsa dezinsecției și deratizării, sau chiar lipsa unui contract de deszăpezire pentru străzile din Timișoara.

Rămâne de văzut câte dintre zecile sau sutele de proiecte promise de Nicolae Robu se vor pune în practică, mai ales că la capitolul ”promisiuni” s-au adunat, deja, câteva sute, în timp ce la ”finalizări”, așa cum îi place liberalului să se exprime, nu par a fi prea multe, deocamdată!

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore