Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarului Nicolae Robu ”i-a picat fisa”! Cum și-a dat seama că un clan de țigani pune presiune pe el VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei a fost întrebat telefonic, în cadrul unei emisiuni la un post tv național, dacă, vreodată, cineva a încercat să pună presiune pe el pentru a-i facilita anumite scopuri, însă edilul susține că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. ”Am fost întrebat dacă asupra mea s-au făcut presiuni de către clanuri sau mai știu eu cine… Am răspuns clar că nu! Nu îndrăznește nimeni să pună presiune asupra mea, pentru că toată lumea știe că sunt un tip care nu se lasă intimidat și care are capacitatea de reacție și de luptă dacă este nevoie” a declarat Nicolae Robu.

În timp ce oferea răspunsul, edilului-șef i-a picat fisa că, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa. ”În momentul în care dădeam răspunsul, mi-am dat seama că se întâmplă un lucru vis-a-vis de mine, pe care eu l-am tratat așa, cu indiferență. Din partea Clanului Cârpaci am avut o plângere penală că nu le-am acordat Certificatul de urbanism pentru o clădire de pe Loga. Nu am dat autorizație, nu pentru etnia sa, nu pentru că-i cheamă Cârpaci, ci pentru că directorul Direcției de Urbanism din Primărie, secretarul și juristul Primăriei au spus că nu putem da Certificatul de urbanism, pentru că este un proces în derulare pentru acea clădire, pentru un apartament din clădire și trebuia să așteptăm încheierea procesului. Ulterior am emis acel Certificat” a comentat Robu.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla de ce membrii clanului Cârpaci, deși au primit documentul necesar, iar procurorul de caz a clasat acea plângere penală, considerând că nu este cazul începerii urmăririi penale, au atacat, la Judecătoria Timișoara, rezoluția procurorului și cum a ajuns Nicolae Robu să se simtă intimidat de către aceștia.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=wYCYeqZcr88&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...