Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Profesorul doctor inginer Robu s-a făcut DE RÂS! Nu știe să calculeze, sau se face că nu știe! VIDEO

- Advertisement -

Proverbul ”Dacă tăceai, filosof rămâneai!” i se potrivește de minune primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Deși se laudă cu diferite titulaturi, de genul ”profesor, doctor, inginer”, edilul-șef al capitalei Banatului s-a făcut de râs la cea mai recentă apariție în public. Acesta a avut grijă să explice că până acum s-a ocupat exclusiv de bunul mers al proiectelor orașului, însă a ținut să atragă atenția că ”rivalii” au făcut averi ”dubioase”. ”Dacă până acum am fost fost concentrat exclusiv să duc înainte proiectele Timișoarei, acum, când am finalizat o mulțime și altă mulțime sunt în stadii avansate, când am depășit punctele critice pentru toate proiectele în derulare, îmi pot permite să aloc o parte din timp și pentru a arăta lumii cine sunt ei de fapt și ce au făcut ei. Pentru că avem de-a face cu niște indivizi care nu au avut niciodată preocupare pentru binele public, care, dacă vor fi lăsați în pace, vor fi puși numai pe căpătuială proprie. Când văd că nu le ies socotelile își permit să-i calomnieze pe cei care, cinstit, corect, respectând legea, își dedică viața aproape în totalitate pentru a face lucruri bune în interesul comunității” s-a lamentat primarul Timișoarei.

După o nouă ”rundă” de laude la propria-i adresă, primarul Timișoarei a explicat care este motivul pentru care el nu a strâns averi, deși a câștigat întotdeauna mult peste salariul mediu pe țară, așa cum au reușit cei care ”fac pe moraliștii”. ”Eu ocup o poziție modestă în ceea ce se cheamă clasa de mijloc. Ei vor trebui să dea socoteală, fiecare pentru ce-a făcut” a spus Robu, după care a trecut la un atac deloc ”potrivit”. ”Se tot vorbește despre cum a cumpărat PNL sediul, cu multă vreme în urmă, când eu nici măcar nu eram în politică. Să lămurim lucrurile între ce-a făcut PNL și ce vrea să facă PSD. În 2006, când s-a emis Hotărârea de Consiliu Local nr. 218, privind aprobarea vânzării către PNL a sediului, era o anumită legislație pe care Consiliul Local de atunci a respectat-o. Indiferent dacă suma ar fi fost mare sau mică, ea era în acord cu legea de atunci. Se vehiculează cu nerușinare cu totul alte sume decât cele reale. Am hotărârea despre care eu, până astăzi, nu am avut știre” a explicat edilu-șef, după care a pus mâna pe un pix pentru a face o ”socoteală”.

Președintele PNL Timiș s-a pripit să facă niște calcule în fața jurnaliștilor, fără a preciza exact ceea ce se menționează totuși în HCL-ul amintit tocmai de el, rezultându-i faptul că PNL ar fi achitat pe spațiul ocupat de partidul pe care îl conduce, în zona centrală, circa 400 de euro pe metru pătrat, însă, la împărțeala inițială, Robu nu a ținut cont că valoarea de inventar, actualizată la data vânzării, conform cifrelor menționate în hotărâre, este de 551.244 lei (ROL) + T.V.A, adică lei vechi, nu noi, ceea ce înseamnă că liberalii ar fi achitat către municipalitate un preț de circa 16 bani cu tot cu TVA (bani actuali, RON) pe metru pătrat.

”Păi PSD-ul are nerușinarea să vrea să cumpere o clădire de 12.000 de metri pătrați cu 100.000 de euro” a răbufnit primarul, care s-a apucat din nou de calcule, de unde i-a rezultat că social-democrații vor să cumpere imobilul cu 8 euro/mp. ”Oamenii ăștia mai vor și voturi! Oare tupeul ăsta n-are o limită? Pare că la unii nu” s-a întrebat retoric Nicolae Robu.

Aveți AICI Hotărârea 218 a Consiliului Local Timișoara, din 2006, unde se pot vedea cifrele exacte ale ”tranzacției”, iar mai jos înregistrarea video unde Robu face calculele și spune ceea ce nu era tocmai necesar, cu atât mai mult cu cât, la vremea respectivă, actualul primar nu era implicat în politică.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bXR16qq-zow&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore