Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu continuă atacurile la adresa jurnaliștilor: Asistăm la atitudini absolut incalificabile...

Nicolae Robu continuă atacurile la adresa jurnaliștilor: Asistăm la atitudini absolut incalificabile din partea unor personaje sinistre

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă conferință de presă, un nou atac al primarului la adresa jurnaliștilor din Timișoara. Marți, în cadrul conferinței săptămânale, primarul Nicolae Robu nu ratat ocazia de a rosti cuvinte jignitoare la adresa ziariștilor.

Scandalul mediatic legat de instalarea de semafoare în mai multe intersecții din Timișoara se pare că îl deranjează pe primarul Nicolae Robu. Marți, edilul a profitat de ocazia prilejuită de conferința de presă pentru a-i ataca pe unii dintre ziariștii care au realizat materiale pe această temă.

„În Timișoara asistăm la atitudini care sunt absolut incalificabile din partea unor personaje pur și simplu sinistre care s-au cocoțat ca exponenți ai acestui partid și ai cărui membri și simpatizanți au respectul meu, dar indivizii care se află în fruntea acestui partid întrec absolut toate limitele și fac foarte mult rău Timișoarei și din păcate, în jocul lor intră și persoane care ar trebui să facă jurnalism, dar nu fac. Unii, pentru că nici n-ar avea cum să facă, neavând capacitățile necesare, iar alții, pentru că nu au conștiința necesară pentru a își face datoria față de această profesie atât de importantă în orice societate. Știm din povești, de când eram mici, în lupta dintre bine și rău, tot binele câștigă până la urmă. Zmeii au momentele lor, de… să zicem, impresionare a forței, dar, până la urmă, pierd toate bătăliile, pentru că dacă nu s-ar fi întâmplat așa de-a lungul istoriei, ar fi fost vai și amar de omenire. Ne uitam cum unii încearcă să își arate mușchii și vin cu o nerușinare ieșită din comun, cu minciuni și promisiuni deșarte. Noi vedem valoarea reală, o incapacitate totală de face bine public și lipsa oricărei dorințe, doar orientarea spre căpătuire”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul a fost întrebat de reporterii Vocea Timișului cum comentează conținutul scrisorii trimise luni de consilierii PSD, prin intermediul căreia aceștia fac referire la proiectele promise în urmă cu patru ani, care nu au fost finalizate.

„Chiar credeți că eu mă cobor la acel nivel? Hai să fim oameni serioși, timișorenii văd ce se întâmplă. Am citit acea scrisoare pentru că mi s-a atras atenția. În final se vede că e folosit singularul. Deci scrisoarea e scrisă de un terchea-berchea și semnată grupul consilierilor PSD. Vor vedea timișorenii cine vine cu fapte și cine este preocupat de căpăstuiala proprie! Să le fie rușine tuturor celor care mă calomniază de atâta amar de vreme și încearcă să intoxice lumea că aș fi primit o mașină cadou, nu se spune că mașina aparține primăriei, că 50% din acțiunile Retim și că e dată primăriei, nu lui Robu. Ce am primit eu cadou se vede în declarația de avere, primesc cadou pentru pasiunea mea, am primit o dronă și pe aia mi-a pierdut-o cel care am dat-o să o folosească. Eu primesc amplificatoare, câte o chitară, minge de fotbal, ăstea sunt cadourile pe care le primesc eu”, a mai spus primarul.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...